Je bekijkt nu <strong>Ontdek Rush Poppers: de geschiedenis en de producten van het merk</strong>

Ontdek Rush Poppers: de geschiedenis en de producten van het merk

Er zijn vandaag de dag heel wat merken die poppers aanbieden, één van deze merken is ‘Rush Poppers’. Doordat poppers bij de meeste mensen een taboe is, weten veel mensen weinig over dit merk en de verschillende poppers Rush Poppers aanbiedt. Tijd om daar verandering in te brengen. Hieronder bespreken we de geschiedenis van Rush Poppers, de producten van dit merk en nog veel meer!

De geschiedenis van Rush Poppers

Rush Poppers is al decennialang actief, en is in die tijd één van de meest geliefde en gebruikte merken voor poppers geworden. Rush Poppers werd ongeveer 40 jaar geleden opgericht, maar ook daarvoor werden al poppers gebruikt. De eerste Poppers kwamen namelijk al rond het jaar 1800 op de markt. Sinds het einde van de 20ste eeuw  zijn poppers aan een opmars bezig. Meer en meer mensen willen namelijk hun seksuele ervaring verbeteren door poppers te gebruiken. Wanneer je poppers gebruikt, ervaar je immers een geweldige seksuele opwinding en intense orgasmes. Maar ook zonder seks kunnen poppers geweldig zijn; je kunt poppers namelijk ook gebruiken voor het gelukzalige gevoel dat het je kan geven. Door deze effecten zijn poppers zeer populair geworden onder jongeren en feestgangers. Let op: poppers geen onschadelijke producten zijn en bij onoordeelkundig gebruik (tijdelijke) schade of gezondheidsproblemen bij de gebruiker kunnen veroorzaken.

Rush Poppers: ontdek het ruime aanbod

Rush Poppers biedt heel wat verschillende producten aan zoals: Rush PWD, Super Rush Black Label, Rush Zero, Gold Rush en Ruch Cristal. Het vershil tussen deze producten vind je vaak in de aroma’s, elk product heeft namelijk zijn eigen typerende aroma. Maar welke popper moet jij kopen? We bespreken hieronder de producten en hun typerende kenmerken, zodat jij kunt beslissen welke het beste voor jou is.

Rush PWD: voor diegenen die een energieboost nodig hebben

Heb je een krachtige energieboost nodig? Dan is de Rush PWD misschien wel iets voor jou! Hoewel de Rush PWD vaak geleverd wordt in een klein flesje van 10 milliliter, ervaar je een groots effect nadat je het product geïnhaleerd hebt. Maar ook tijdens het inhaleren ervaar je plezier. De Rush PWD bevat namelijk poppers met een frisse aroma die gemaakt is van een stof genaamd ‘propylnitriet’. Kortom: met de Rush PWD is plezier verzekerd!

Poppers Rush Original PWD

Poppers Rush Original PWD

Beschrijving

10 ml flesje
Met Propylnitriet Aroma
Merk: Rush

Prijs:

8.40€

Lees meer

Super Rush Black Label

De Super Rush PWD is uiteraard niet het enige product van Rush Poppers. Er zijn namelijk nog veel andere producten, de Super Rush Black Label is daar één van. Ook dit product wordt verkocht in een flesje van 10ml. Met deze kleine hoeveelheid ervaar je de gekende en geliefde effecten van poppers. Je geniet van een krachtige energieboost en kan een hele nacht en/of dag door feesten.  Ondanks de vele gelijkenissen tussen de Rush PWD en de Super Rush Black Label, is er toch een groot verschil tussen de twee. De Super Rush Black Label wordt namelijk gemaakt met Amylnitriet en niet met propylnitriet.

Super Rush Black Label Poppers 10 ml

Super Rush Black Label Poppers 10 ml

Beschrijving

10 ml flesje (klein formaat)
Amylnitriet formula
Extra strong juice aroma (krachtig)

Prijs:

8.40€

Lees meer

Rush Zero

Hierboven bespraken we al de Rush PWD en de Super Rush Black Label. Een van deze twee producten wordt gemaakt met propylnitriet en de andere met amylnitriet. Wat als we deze twee stoffen combineren? Wel, dan krijgen we iets dat lijkt op de Rush Zero. Dit product wordt namelijk gemaakt met een mix van de 2 nitrieten. Zo bekom je een product dat je nog sterkere sensaties kan bieden. En waardoor je nog langer kan feesten met een nog grotere energieboost en een nog beter gevoel. Kortom: de Rush Zero is iets voor diegenen voor wie het niet groot, hard of sterk genoeg kan zijn.

Rush Zero 10 ml

Rush Zero 10 ml

Beschrijving

Rush Zero
Flesje: 10 ml
Strong Juice
Amyl en propylnitriet

Prijs:

8.40€

Lees meer

Rush Gold

Ook de Rush Gold wordt gemaakt met amylnitriet. De Rush Gold bied je de bekende en geliefde effecten waarvoor Rush Poppers bekendstaat. Je ervaart een euforisch gevoel, je dag wordt opgefleurd en je beleeft alles intenser.

Gold Rush Poppers 10 ml

Gold Rush Poppers 10 ml

Beschrijving

Klein Flesje met 10 ml inhoud
Popper met Amylnitriet
Extra strong juice formula en effecten

Prijs:

8.40€

Lees meer

Rush Cristal

Last but not least, vind je op onze lijst de Rush Cristal. Dit product heeft een krachtige aroma dat gebaseerd is op pentylnitriet. Met deze Cristal poppers geniet je van feesten en beleef je nog intensere orgasmes tijdens seksuele activiteiten.

Rush Cristal 10 ml

Rush Cristal 10 ml

Beschrijving

Cristal
Pentyl Nitriet
10 ml flesje
Merk: Rush

Prijs:

8.40€

Lees meer

Euro Poppers Shop: tijd om ons voor te stellen!

Hierboven hadden we het over Rush Poppers, maar waar kun je die voordelig, veilig en discreet verkrijgen? Tijd om ons voor te stellen! Wij zijn Euro Poppers Shop, een betrouwbare leverancier van poppers. Bij ons kun je, in tegenstelling tot bij veel van onze concurrenten, aan een voordelige prijs poppers vinden. Bovenop deze lage prijs doen we ook regelmatig speciale aanbiedingen en promoacties zodat je van nog een lagere prijs kunt genieten.

Maar hoe komt het dat onze prijzen zo laag zijn? Wel, dat komt doordat wij bij Euro Poppers Shop direct contact hebben met de producenten van poppers. Zo komen er geen derde partijen aan te pas, en kunnne we de laagste prijs garanderen. Maar het wordt nog beter, er zijn namelijk nog vele andere voordelen die we bij Euro Poppers Shop kunnen aanbieden. Zo wordt je pakket de volgende dag verstuurd door onze gratis verzending, als je het voor 14u besteld hebt. Afhankelijk van waar je woont, wordt je pakketje dan tussen de 3 en 6 dagen bij jou thuis geleverd. Daarnaast kun je onze klantenservice ook steeds bereiken via e-mail of telefoon.

Contact: heb je vragen of heb je nood aan advies? Aarzel niet om ons te contacteren!

Dus, wil jij ook een euforisch gevoel ervaren door de werking van de vloeistof van poppers? Dan kun je nu jouw favoriete flesje aan poppers bestellen, en binnnen 3 tot 6 dagen heb je het in huis door onze gratis verzending. Heb je nog vragen, of weet je niet welke poppers aroma het beste is voor jou? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, en dan bekijken we samen met jou wat we voor jou kunnen betekenen!