Je bekijkt nu <strong>Hoe gebruik je poppers?</strong>

Hoe gebruik je poppers?

  • Berichtcategorie:Tips & trucs

Poppers zijn de laatste jaren aan een flinke opmars bezig, meer en meer mensen gebruiken dus poppers. Maar hoe gebruik je poppers eigenlijk? En nog belangrijker: wat zijn poppers en waar komen ze vandaan? Deze en nog vele andere vragen over poppers worden hieronder beantwoord!

Poppers: waar komen ze vandaan?

Poppers ken je nu waarschijnlijk als een vluchtige stof die in de uitgaanswereld vaak gebruikt wordt om zich beter te kunnen uitleven en seks nog intenser te beleven. Dat is niet altijd zo geweest, ooit waren poppers namelijk slechts voor medische doeleinden gebruikt. Patiënten die in de 20ste eeuw pijn hadden aan hun borst kregen vaak poppers toegediend. Door poppers in te nemen verlichtte deze pijn immers, maar dit effect was maar van korte duur. 

De medische wereld zei dus al snel vaarwel tegen poppers, maar dat betekent niet dat poppers voor goed verdwenen. Door hun korte effect, werden poppers immers geliefd bij feestgangers; ze voelen zich euforisch en kunnen zich volledig uitleven. Poppers zelf zijn in die tijd dus niet echt veranderd, maar de manier waarop poppers ingenomen worden die is wel veranderd. 

Vroeger werden poppers ingesloten in een gaasje zodat het leek op een parel. Die parel werd dan door de gebruiker tussen de vingers geplet, zo ontstond een poppend geluid. Snap je nu waar de naam “poppers” van komt? 

Vandaag de dag worden poppers op een andere manier gebruikt, maar hoe worden ze tegenwoordig dan gebruikt? Wel, er zijn 2 vershillende manieren om poppers te gebruiken: via accessoires of inhalering. Hieronder geven we hierover meer informatie.

Inhalering: zonder accessoires 

Poppers kun je zonder accessoires inhaleren in een gesloten ruimte. Je legt de poppers dan op een zakdoek of inhaleert de damp rechtstreeks door aan het flesje te ruiken.

Inhalering met accessoires 

  • Poppers Inhaler

Ben je niet thuis of beschik je niet over een ruimte waarin je poppers kunt inhaleren? Geen probleem, er bestaat namelijk een accessoire waarmee je poppers probleemloos en veilig kunt inhaleren, ook op verplaatsing. Dit accessoire is meestal gevormd uit staal en beschikt over een halsketting waardoor je het makkelijk met je mee kunt dragen.

Zo, nu weet je al veel over het accessoire. Maar hoe kun je nu poppers inhaleren met dit accessoire? Dat is heel eenvoudig: open de inhalator, neem wat watten, dompel ze in je favoriete poppers en sluit de inhalator opnieuw. Vergeet het dop er niet terug op te plaatsen, anders kunnen je poppers snel verdampen in de lucht. 

Inhalatoren van poppers hebben een groot voordeel: je loopt geen risico op verbranding aangezien je nooit rechtstreeks in contact komt met de poppers in vloeibare vorm. Hierdoor is dit accessoire zeer populair.

Poppers Inhaler rood

Poppers Inhaler rood

Beschrijving

Poppers Inhaler
Aluminium
Rood

Prijs:

7.92€ 9.90€

Lees meer

  • Poppers sniffer

Poppers zijn een zeer vluchtige stof, zo vluchtig dat als je even vergeet een dop op je flesje te plaatsen de vloeistof volledig vergaan is als damp in de lucht. Bij Euro Poppers Nederland hebben we een assortiment van sniffer om ervoor te zorgen dat er geen druppel poppers verloren gaat! U moet altijd de originele dop gebruiken, die dient om de fles af te sluiten.

Poppers Sniffer XTRM Twin

Poppers Sniffer XTRM Twin

Beschrijving

Sniffer XTRM Twin
10 en 30 ml flesjes
Schroef er 2 flessen poppers op
Merk: XTRM

Prijs:

21.90€

Lees meer

Het gebruik van poppers: waar moet je op letten?

Het gebruik van poppers is leuk, maar zoals je waarschijnlijk weet is alles wat leuk is niet zonder risico’s. Dat geldt ook bij poppers. Het gebruik van poppers heeft h immers heel wat leuke effecten, maar helaas soms ook minder leuke neveneffecten zoals: hoofdpijn en koorts. 

Maar er is goed nieuws: serieuze neveneffecten komen bijna enkel voor als je te veel poppers gebruikt.

Kortom: gebruik poppers met mate, zo zal je (bijna) enkel de gewenste effecten van de stof ervaren.

Contact 

Ben jij door dit artikel nieuwsgierig geraakt en wil je poppers ook wel eens gebruiken? Bestel dan nu jouw poppers!

Heb je toch nog vragen of heb je nood aan advies? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen: contact@euro-poppers.nl