Je bekijkt nu Fake Rush poppers: Waar originele flesjes kopen?

Fake Rush poppers: Waar originele flesjes kopen?

  • Berichtcategorie:Tips & trucs

Fake Rush poppers hebben helaas een tijdje de ronde gedaan. Het gaat hierbij dus om een nieuw product dat niet origineel is. Het gebruik van deze materialen ervaart men vaak als heftig. Bijvoorbeeld wanneer je werkt met een fist. Een een meer betrouwbare online shop met gratis verzending, is het echter wel mogelijk om een originele popper te kopen. Eentje die een orgasme in combinatie met glijmiddel pas echt naar een hoger niveau tilt. 

Het verhaal achter fake Rush poppers

Rush is een zeer bekend merk in de poppers industrie. Er ontstonden daarom al snel veel fake Rush poppers, die een namaak waren. Zeker online is het soms moeilijk om bij te houden wat echt en nep is. Een Rush popper heeft als doel om seksuele prikkels op te roepen en het gevoel van een orgasme te maximaliseren. Een heftig gevoel van een fake Rush popper is echter bepaald geen kosmische ervaring. Het aroma vreemd en is simpelweg niet helemaal naar wens. Je betaalt een hoge prijs voor een lage kwaliteit, met meer kans op bijeffecten. 

Waar vind je originele Rush poppers? 

De fake Rush poppers zijn makkelijker te vinden dan de originele Rush opties. Echter helpen we je bij deze direct een handje bij het vinden van het echte werk. Bij Euro Poppers Nederland werken we namelijk direct met de leverancier.

Hierdoor zijn de poppers bij ons altijd echte, authentieke Rush flesjes. Voorbeelden hiervan zijn: 

  • Rush PWD 10 ml: Een extreme rush ligt binnen handbereid met deze topkwaliteit, stimulerende, originele Rush popper. 
Poppers Rush Original PWD

Poppers Rush Original PWD

Prijs:

8.40€

Lees meer

Super Rush Black Label Poppers 10 ml

Super Rush Black Label Poppers 10 ml

Prijs:

8.40€

Lees meer

  • Gold Rush 10 ml: Voeg meer pit toe aan je feestjes en je seksleven, met deze ontremmende, euforische poppers. 
Gold Rush Poppers 10 ml

Gold Rush Poppers 10 ml

Prijs:

8.40€

Lees meer

De originele Rush poppers zijn qua kwaliteit een van de beste op de markt. Plaats nu je bestelling en ervaar het binnen de kortste keren zelf!