Je bekijkt nu Zijn poppers gevaarlijk: Onze gebruiksaanbevelingen

Zijn poppers gevaarlijk: Onze gebruiksaanbevelingen

Zijn poppers gevaarlijk? Het is de vraag die veel geïnteresseerden in deze producten hebben. Poppers zijn niet ongevaarlijk, en er is altijd een zeker risico. Echter wil dit niet zeggen dat poppers ook direct gevaarlijk zijn. Net als viagra is het een middel dat bij de seks goed van pas komt. De effecten zijn zeer wenselijk op het moment dat het goed gaat. Onze gebruiksaanbevelingen helpen je dan ook om voor een maximaal veilig gebruik te kiezen. 

Waar bestaan poppers uit? 

Poppers bestaat uit verschillende stoffen. De meest bekende hiervan zijn: 

De geur die van deze stoffen afkomt, doet grotendeels denken aan een chemische geur. Chloor is vaak het eerste waar men aan denkt. Doordat je de dampen van dit vloeistof binnenkrijgt, is er sprake van een lustverhogende werking op het lichaam. Bovendien verwijdt het ook de vaten. 

Poppers: Aanbevolen richtlijnen voor veilig gebruik

Poppers zijn in principe dus niet gevaarlijk wanneer je ze op de juiste manier gebruikt. Vandaar dat we je graag enkele richtlijnen meegeven voor veilig gebruik. Dit betreft bijvoorbeeld: 

  • Inhaleer niet direct uit het flesje: Het is in principe af te raden om direct uit het flesje te inhaleren. Zeker op het moment dat je een beginner bent. Het is slimmer om op een afstandje te gaan zitten in een kamer en op die manier de aroma je lichaam binnen te laten dringen.
  • Vermijd contact met de vloeistof: Daarbij moet je er altijd op letten om nooit in directe aanraking met de vleistof te komen. Je hebt door de chemische stoffen dan namelijk kans op brandwonden. Gebruik poppers die chemisch gevaarlijk zijn altijd op een afstand. Poppers wennen snel, maar dat geldt niet voor je huid. 

Bekijk het assortiment en plaats direct je bestelling voor enkele nieuwe poppers!