Je bekijkt nu DIY poppers: Waarom is het een slecht idee?

DIY poppers: Waarom is het een slecht idee?

Bij DIY poppers is het idee dat je ze zelf maakt. Niet de popper met confetti op een party, maar de poppers die uit een vloeistof bestaan. Deze DIY poppers leiden mogelijk tot allerlei ongewenste risico’s. Het is daardoor aan te raden om een party popper niet zelf te gaan maken. Het is veel slimmer om deze gewoon online te bestellen. Je laat de productie dan over aan de experts. 

Uit welke stoffen bestaan poppers? 

Poppers bestaan uit allerlei verschillende stoffen, die van nature gevaarlijke eigenschappen hebben. Dit geldt bijvoorbeeld voor amylnitriet, pentylnitriet, propylnitriet. Tijdens de productie stel je jezelf bloot aan een groot aantal verschillende risico’s. Fabrieken zijn hier volledig op berekend, jijzelf niet. Van de benodigde materialen tot aan de vereiste kennis om een dergelijk onderneming tot een goed einde te brengen. 

Vertrouw professionals om de juiste componenten samen te voegen en laat DIY poppers links liggen. 

Onze beste, meest exclusieve poppers

Bij Euro Poppers doen we uitgebreid onderzoek naar de meest betrouwbare leveranciers, die strakke protocollen volgen bij de productie van poppers. Dit helpt ons enorm om als betrouwbare webshop veilige poppers aan te bieden voor iedereen die ze op de juiste manier gebruikt. 

De volgende poppers zijn een schoolvoorbeeld van een veilig product van topkwaliteit: 

  • Amnesia 15 ml: Ontspant de spieren dankzij een licht henneparoma en is daardoor ideaal voor op feestjes of tijdens de seks. 
Amnesia 15 ml

Amnesia 15 ml

Prijs:

5.53€ 7.90€

Lees meer

  • BPM poppers 15 ml: Op zoek naar ontremming? De BPM popper is een beroemd, Frans flesje dat snel het gewenste effect oplevert. 
BPM Poppers 15 ml

BPM Poppers 15 ml

Prijs:

5.53€ 7.90€

Lees meer

Everest Premium Popper 15 ml Brede Versie

Everest Premium Popper 15 ml Brede Versie

Prijs:

11.13€ 15.90€

Lees meer

Schat je DIY poppers dus ook als onnodig gevaarlijk in? Kies dan nu voor een van de bovenstaande topkwaliteit poppers