Je bekijkt nu Hoe werkt poppers?

Hoe werkt poppers?

  • Berichtcategorie:Tips & trucs

De werking van poppers is waar uiteindelijk iedereen benieuwd naar is. Deze aroma gebruikt men vaak bij de seks. Het effect waar je van op aan kan, doet namelijk iets met je lichaam. Een gevoel dat sterk doet denken aan het gevoel van viagra. Het is een combinatie van positieve effecten, waarbij het risico bij correct gebruik minimaal is. Een aroma met een werkzame stof, verstopt in kleine flesjes. 

Lees ook: Wat zijn de Top 5 fist poppers? 

Een overzicht van poppers

Poppers bestaan uit verschillende stoffen. De bekendste hiervan zijn amylnitriet, propylnitriet en pentylnitriet. Het doel hiervan is in principe om de dampen van deze vloeistoffen in te ademen. Op het moment dat je dat namelijk doet, krijg je te maken met een aantal effecten. Te denken valt dan aan: 

  • Een euforisch gevoel opwekken
  • Ontremmende werking 
  • Lustopwekking 
  • Ontspanning van de spieren

Per type nitriet verschilt het precieze effect waar de nadruk op ligt. Op de vraag ‘hoe werkt poppers?’ bestaan dan ook verschillende antwoorden. 

Dankzij de verschillende effecten, zijn er ook verschillende momenten waarop men poppers gebruikt. Zo is het een populaire aroma op feestjes, maar is het ook zinvol om het te combineren met seks. Het hangt er maar net vanaf waar je zelf op een bepaald moment behoefte aan hebt. 

Effectieve poppers

Bepaalde poppers zijn zeer effectief. Ze staan bekend als zeer betrouwbaar en effectief. Hierdoor zijn ze voor een grote groep mensen bijzonder wenselijk. De belangrijkste voorbeelden van deze poppers zijn: 

Everest Premium Popper 15 ml Brede Versie

Everest Premium Popper 15 ml Brede Versie

Prijs:

11.13€ 15.90€

Lees meer

  • Everest Brutal 30 ml: Een langdurige roes ligt in het verschiet met dit sterk, grote, Franse flesje. 
Everest Brutal 30 ml

Everest Brutal 30 ml

Prijs:

9.03€ 12.90€

Lees meer

  • Amsterdam 24 ml: Een typisch Nederlands popper flesje die je dankzij een buitengewone aroma op reist neemt naar een andere wereld vol seksuele ervaringen. 
Amsterdam 24 ml

Amsterdam 24 ml

Prijs:

7.28€ 10.40€

Lees meer

Ervaar de werking van poppers nu zelf en plaats je bestelling!