Je bekijkt nu Hoe lang blijft poppers in je bloed?

Hoe lang blijft poppers in je bloed?

Hoe lang blijft poppers in je bloed? Dit is een vraag die veel geïnteresseerden in dit middel stellen. Vandaar dat het ook hoog tijd is dat je er op één centrale plek een antwoord op krijgt. Iemand die poppers gebruikt, doet dit mogelijk voor een erectie van de penis. Deze is vaak stijf wanneer je je in een seksuele situatie bevindt. Daarin toont het bijvoorbeeld gelijkenissen met de werking van tadalafil en sildenafil. 

Maar hoelang blijft poppers nu in je bloed? Is het een uur? Is het korter? Is het langer? Laten we er snel dieper in duiken. 

De tijdsduur dat poppers in je bloed blijven

Wanneer we kijken naar hoelang poppers in je bloed blijven, dan vallen er eigenlijk twee dingen op. Het gaat dan om: 

  • Onmiddellijke werking: Een van de grote voordelen van het gebruiken van poppers, is dat je te maken krijgt met een onmiddellijke werking. Dit is zo omdat de werkzame moleculen bijna direct in het bloed terechtkomen. De seksuele prikkeling die hierbij komt kijken, is ideaal voor een seksuele activiteit. Je penis is stijf en het bevordert de erectie. Daarmee hoef je dus niet lang te wachten. Voor veel mannen biedt dit de perfecte uitkomst. Op het moment dat je een popper gebruikt, volgt onmiddellijk het effect dat hierbij komt kijken. Het is de wens van vele mannen om ooit een keer zo’n optie uit te proberen. Er is geen twijfel over mogelijk dat zelfs mensen met seksuele stoornissen hier enorm bij gebaat zijn.

  • Korte totale lengte: Tegelijkertijd is er nog een ander punt waar je rekening mee moet houden. En dat is de korte totale lengte van de werking van poppers. Het verwijdt bepaalde bloedvaten, maar doet dit maar voor even. Zo is de werking van poppers zeker niet een uur lang aanwezig. Je moet eerder denken aan ongeveer een kwartier. Gemiddeld genomen zien we dat ze zo’n 14 minuten werken. Met andere woorden; het is de bedoeling dat je het om de zoveel tijd opnieuw gebruikt. Op die manier is er sprake van een bepaalde constante werking. 

Je vraagt je dan misschien nog af of het uitmaakt om welke soort poppers het precies gaat. Echter kunnen we daar redelijk kort over zijn; voor alle verschillende poppers geldt dat ze min of meer even snel en even lang werken. Je hoeft je op dit punt dus niet echt druk te maken over welke soort popper je uiteindelijk kiest. 

Het effect van poppers op het menselijke lichaam 

Poppers zijn in principe vaatverwijders. Dit zorgt daarmee direct voor een aantal vrij specifieke effecten. Zo moet je bijvoorbeeld denken aan: 

  • Licht gevoel in hoofd: Een licht gevoel in het hoofd is iets waar veel mensen die poppers gebruiken erg blij van worden. Het effect is dat het voelt alsof er een last van je schouders wordt getild. Zeker wanneer je het voor de eerste keer gebruikt, merk je het al snel. Het is in de basis een prettig gevoel. Wel is het altijd belangrijk om er rekening mee te houden. Weet dat je net op een andere manier reageert op de buitenwereld wanneer je een licht gevoel in je hoofd hebt.
  • Warm gevoel in lichaam: Tegelijkertijd komt er ook een warm gevoel in je lichaam bij kijken. Dit is iets wat menig gebruiker van poppers meteen in staat is te beamen. Het warme gevoel in het lichaam voelt opnieuw erg goed. Doordat een popper een vaatverwijder is, stroomt er op nieuwe plekken meer bloed door het lichaam. Het directe effect hiervan is dat je van binnen warmte voelt. En als er iets prettig is om te ervaren, dan is dat het wel. Let erop dat dit effect dus maximaal ongeveer een kwartiertje aanhoudt. Vanaf dat moment is het nodig om een nieuwe popper te gebruiken.
  • Penis stijf: Tot slot maakt een popper de penis stijf in een seksuele situatie. Ook dit heeft te maken met het feit dat het een vaatverwijder betreft. Bij een erectie stroomt er meer bloed naar de penis. Dit is waardoor deze in omvang toeneemt. Gebruik poppers en de seksuele prikkeling hoeft slechts miniem te zijn om zin in seks en een penis die stijf is te krijgen. Daarmee is het verantwoordelijk voor alles wat je nodig hebt om een leuke tijd te beleven. 

Zodoende hebben poppers dus een vrij serieus, prettig effect op het menselijke lichaam. Het is dan ook niet voor niets dat ze zo populair zijn. De verwachting is dat steeds meer mannen het op z’n minst een keertje uitproberen. Het is simpelweg te leuk om niet te doen. 

Waarom poppers een afrodisiacum en euforische substantie is

Poppers staan bekend als een afrodisiacum en een euforische substantie. Dit heeft te maken met het feit dat poppers je mentale toestand veranderen. Er ontstaat een gevoel van euforie en welzijn wanneer je poppers inademt. Bovendien is er een goede kans dat je er ook extra door moet lachen. 

En het goede nieuws in combinatie met een seksuele activiteit? Mensen ervaren dat erecties langer duren én dat orgasmes meer intens beleefd worden. Daarmee til je een seksuele activiteit als geheel naar een hoger niveau. Het is dan ook niet vreemd dat poppers bekend staan als een seksuele stimulator. Talloze mensen hebben er veel baat bij om de poppers in deze context te gebruiken. 

Al met al is het op dit moment dus duidelijk hoe de werking van poppers er nu precies uitzien. Je weet hoelang poppers in je bloed blijven. Je bent erachter gekomen wat het precieze effect van poppers op het menselijke lichaam is. En tot slot begrijp je nu beter waarom een popper een afrodisiacum en een euforische substantie is. 

Er rest nu nog maar één ding; poppers een kans geven. Dat is uiteindelijk toch dé ultieme manier om erachter te komen hoe ze nu precies werken. Laat er geen gras over groeien en kom direct in actie!