Je bekijkt nu Waaraan denken bij poppers snuiven?

Waaraan denken bij poppers snuiven?

  • Berichtcategorie:Tips & trucs

Poppers snuiven, is de beste manier om ze te gebruiken. Uiteindelijk is het namelijk de bedoeling om ze uit een flesje te inhaleren. Het effect van poppers is dan direct merkbaar. Het is het gevoel van de effecten die ervoor zorgt dat mensen het gebruiken. De invloed op het lichaam van deze middelen krijgt veel positieve feedback

Heb je poppers in een advertentie gezien? Of ben je om een andere reden geïnteresseerd in de effecten ervan? Dan is het bij poppers snuiven belangrijk om rekening te houden met een aantal zaken. 

Verschillende manieren om poppers te gebruiken

Er zijn verschillende manieren om poppers te gebruiken. Dat de werkzame stoffen binnen enkele minuten z’n effect heeft, dat staat vast. Een warm gevoel van rush poppers of black label is altijd welkom. Maar op welke manieren kun je ze nu allemaal gebruiken? In de basis zijn er 3: 

  1. Direct uit flesje: Allereerst kun je het direct uit het flesje snuiven. We hebben het dan echt over de neus recht boven het flesje houden. Let op dat dit niet de aanbevolen wijze is. Dit is namelijk een te intense manier van poppers snuiven. Het is dan ook niet veilig en voor iedereen af te raden. Veel beter kun je het op een stuk veiligere manier aanpakken.

  1. Door de kamer verspreiden: En zo belanden we bij de tweede optie; niet direct poppers snuiven uit het flesje, maar het snuiven van de lucht in een kamer. Je opent het flesje poppers en laat de lucht door de kamer verspreiden. Een mooi voorbeeld is de slaapkamer. Wanneer je seksuele activiteit wilt bevorderen. Dit is een ideale manier om de zin in seks op gang te brengen.

  1. Gebruik van accessoires: Tot slot is ook het gebruik van accessoires een aanrader. Dit heeft dan weer te maken met het feit dat je de inhalering hiermee optimaliseert. Zo is het wat intenser dan alleen de poppers door de lucht laten verspreiden. Het is dus een vorm van poppers snuiven. Het voordeel is echter dat je hierdoor de effecten sneller en duidelijker voelt. En dat is uiteindelijk toch waar de meeste gebruikers behoefte aan hebben. 

In het ideale scenario geniet je optimaal van poppers, terwijl het gebruik op een veilige manier verloopt. Dat is wat iedereen wil. En dat is dan ook precies waar we naartoe werken. 

Waarom poppers snuiven met accessoires veiliger is

Poppers snuiven met accessoires is een stuk veiliger. Hier zijn 2 duidelijke redenen voor: 

  • Voorkomt direct contact: In eerste instantie voorkomt poppers snuiven met accessoires dat je direct contact maakt met de flesjes. Dit is namelijk een van de wat meer gevaarlijke situaties omtrent poppers. Je wilt absoluut geen direct contact met het goedje maken. Het risico hiervan is simpelweg te groot. Daar ga je nog dagen last van hebben. In plaats daarvan kies je met een accessoire voor zekerheid.

  • Voorkomt te intense inhalering: Op hetzelfde moment is het ook niet aan te raden bij poppers snuiven te intens te inhaleren. Vandaar dat ook om die reden een accessoire extra goed van pas komt. Deze voorkomt namelijk dat je te dicht op het flesje zit met je neus en dat de inhalering te intens is. Het is simpelweg een hulpmiddel voor correct gebruik. 

Zo is het dus wel duidelijk dat poppers snuiven met accessoires veiliger is. Maar wat zijn dan de juiste accessoires om te gebruiken? 

Top 3 accessoires om poppers te snuiven

Verschillende accessoires komen van pas bij het gebruik van poppers. Zo gaat het bijvoorbeeld om: 

  • Poppers Sniffer Dubbel Large: De Poppers Sniffer Dubbel Large is slim ontworpen om perfect op je neusgaten aan te sluiten. Je schroeft deze accessoire eenvoudig op je flesje op de plek van de dop. Het is verantwoordelijk voor een zeer krachtige sensatie, voor de echte liefhebber.
Poppers Sniffer Dubbel Large

Poppers Sniffer Dubbel Large

Beschrijving

Poppers Sniffer Dubbel Large
Flesjes van 24 ml

Prijs:

20.90€

Lees meer

Poppers Inhaler Rood: De Poppers Inhaler Rood is geschikt om in één neusgat tegelijk je poppers te snuiven. Hierdoor is dit een wat meer gemoedelijke manier om met het effect van je popper kennis te maken. Drenk eerst wat watjes in je popper en inhaleer daarna met deze accessoire. 

Poppers Inhaler rood

Poppers Inhaler rood

Beschrijving

Poppers Inhaler
Aluminium
Rood

Prijs:

9.90€

Lees meer

Poppers Dubbel Inhaler Staal: Tot slot is de Poppers Dubbel Inhaler Staal ook weer een manier om krachtig poppers te snuiven. Ook deze gebruik je weer door met watten de werken. Je verwijdert de cilinders, plaatst wattenschijfjes in de cilinders en het inhaleren kan beginnen. 

Poppers Dubbel Inhaler in staal

Poppers Dubbel Inhaler in staal

Beschrijving

Gemaakt van staal
2 openingen
Reinigt met water en zeep
Droog goed af voordat je er wattenschijfje insteekt

Prijs:

21.90€

Lees meer

Zit er voor jou een accessoire tussen die je direct erg aanspreekt? Dan is dit een ideaal moment om actie te ondernemen en een accessoire in te slaan voor bij het poppers snuiven. Binnen de kortste keren merk je het effect op een veilige, prettige manier. De kans is groot dat je dan niet kunt wachten op de eerstvolgende keer dat je ermee aan de slag mag!