Je bekijkt nu Poppers via Chronopost: vanaf nu spoedlevering mogelijk

Poppers via Chronopost: vanaf nu spoedlevering mogelijk

  • Berichtcategorie:Tips & trucs

Chronopost is een Frans bedrijf dat gespecialiseerd is in de snelle levering van pakketten voor consumenten en bedrijven. Deze firma (met hoofdkantoor in Parijs) beschikt over een uitgebreid netwerk in heel Frankrijk en Europa

Chronopost levert koeriersdiensten in Frankrijk en bijna 230 landen over de hele wereld. Heel handig als je al je op Euro Poppers gekochte producten bij jou wilt laten bezorgen.

De verschillende koeriersdiensten op Euro Poppers

Bij online bestellingen vormen snelle verzending en levering een zeer belangrijk criterium. In onze shop hebben jullie de keuze uit verschillende koeriersdiensten. Onze poppers worden geleverd door de volgende koeriers:

  • GLS France
  • Colissimo (via DPD in Nederland en bpost in België)
  • Chronopost

De leveringsvoorwaarden en maximale levertijd verschillen per koeriersbedrijf. Bij GLS of Colissimo moet je doorgaans rekening houden met 3 tot 5 dagen.

Aan jou dus om je koeriersbedrijf te kiezen wanneer je je bestelling poppers afrondt in onze online shop.

Levering van poppers via onze partner Chronopost

Voortaan is Chronopost, de marktleider op het gebied van snelle pakketbezorging aan consumenten en bedrijven, ook beschikbaar op onze online shop. Van maandag tot en met zaterdag bezorgen ze van 7 tot 18 uur pakketten tot 30 kg. Bij Chronopost is er geen minimumbedrag voor bestellingen.

Spoedlevering is alleen mogelijk aan huis, niet bij een afhaalpunt. Als u uw bestelling voor de middag plaatst, verzenden wij alles nog dezelfde dag. Uw pakket wordt dan in slechts 2 tot 3 dagen (exclusief weekenden) op uw adres afgeleverd. Chronopost is dus de vervoerder bij uitstek als u uw poppers razendsnel in Nederland wilt laten bezorgen.

Euro Poppers biedt een ruime keuze aan producten van topkwaliteit

Euro Poppers biedt een uitgebreide keuze aan producten van verschillende merken (Lockerroom, Everest, Rush, enz.) en aan types (amyl, pentyl en propyl). Onze poppers zijn van topkwaliteit en worden verkocht tegen de scherpste prijs. Je hebt de keuze uit meer dan 90 verschillende poppers om je libido te verbeteren en te stimuleren.

Onze klantendienst is bereikbaar:

Bovendien kan ons team je helpen bij het uitkiezen van de poppers en bij het oplossen van eventuele problemen tijdens de bestelling in onze shop. Ontvang je de bestelling graag met spoed, kies dan zeker voor Chronopost.