darkroom amsterdam

Darkroom Amsterdam: De ultieme ervaring in de stad!

Een darkroom in Amsterdam, het is voor veel gay en queer mannen de ultieme seksuele experience. Dat deze darkrooms de laatste jaren zo populair zijn geworden, is dan ook zeker geen toeval. Wanneer je hier naartoe gaat, weet je zeker dat je een belevenis tegemoet gaat die je niet snel gaat vergeten. 

Wat is een darkroom?

Een darkroom is een minimaal verlichte ruimte, speciaal bedoeld om seksuele handelingen te verrichten. Mannen zijn in deze suite in staat om seks te hebben. Zo is er bijvoorbeeld soms zelfs slings. Er zijn ook privécabines voor meer intimiteit.

Aan de hand van mood lighting, een smart beamer ga je je voor even in een andere wereld wanen. In een darkroom suite ben je in staat om je diepste verlangens te bevredigen. 

Wat moet je meenemen? 

Ben je op zoek naar de ultieme experience in een darkroom? Dan is het slim om voorafgaand aan je bezoek stil te staan bij wat je het beste kunt meenemen. Er zijn namelijk wel degelijk wat producten die gaan bijdragen aan de algehele ervaring: 

  • Glijmiddel: Glijmiddel komt altijd goed van pas. Wanneer je als mannen onder elkaar seks hebt in een darkroom, maakt glijmiddel de algehele seksuele ervaring een stuk prettiger. Het verloopt een stuk vloeiender wanneer je dit product tot je beschikking hebt. Zet het dan ook hoog bovenaan je prioriteitenlijstje wanneer je een bezoekje aan een darkroom gaat brengen.

  • Ademverfrisser: Tegelijkertijd is het ook slim om voor een ademverfrisser te zorgen. We hebben het hier dan specifiek over een kauwgumpje, een smintje of een ander product dat je adem fris laat ruiken. Het is namelijk een beetje een afknapper wanneer je in een darkroom zit en je merkt dat jijzelf of de ander uit de mond stinkt. Een simpele ademverfrisser is dan een handige oplossing.

  • Poppers: Als laatste en zeker niet de minst onbelangrijke optie hebben we de poppers. Poppers staan er al sinds jaar en dag om bekend dat ze bijdragen aan het verrijken van de seksuele ervaring. Zo ontspannen ze je, laten ze je meer zin in seks hebben en is het zelfs mogelijk om je orgasme dankzij poppers te verlengen. Het is daarom zeker een aanrader om minimaal één popper mee te nemen en het gewoon eens zelfs uit te proberen. 

Heb je al deze artikelen ingeslagen? Dan ben je er in de basis helemaal klaar voor om je (eerste) bezoekje te brengen aan een darkroom!

Hoe je veilig bezig bent

Een puntje van aandacht is echter alleen nog dat je natuurlijk wel veilig bezig wilt zijn wanneer je je in een darkroom bevindt. Zorg er daarom voor dat je de volgende aandachtspunten qua veiligheid in het achterhoofd houdt: 

  • Let op je hygiëne: Was voor en na je bezoek aan een darkroom altijd je handen. We raden het zelfs aan om ook even een volledige douche te nemen. Zo weet je namelijk zeker dat je op het vlak van hygiëne geen steekjes laat vallen. Desinfecterende middelen zorgen er op dit vlak voor dat je het op ‘safe’ speelt.

  • Ken de (nood)uitgangen: Ook belangrijk is om altijd op de hoogte te zijn van de (nood)uitgangen van een darkroom. Mocht er om de een of andere reden een noodsituatie ontstaan, dan weet je meteen waar je naartoe moet om jezelf in veiligheid te brengen.

  • Respecteer persoonlijke grenzen: Als derde punt is het nog belangrijk om persoonlijke grenzen te respecteren. Het is de bedoeling dat jijzelf en de ander zich volledig veilig en comfortabel voelen in de darkroom. Hou dit in de gaten en geef ook je eigen grenzen aan op het moment dat je je niet langer op je plek voelt. 

Daarmee is er dus puur sprake van enkele basiselementen die gaan helpen om van de algehele experience een groot succes te maken. Graag gaan we nog één stapje verder om jouw bezoekje helemaal te optimaliseren. 

Beste tips voor de ultieme darkroom in Amsterdam experience

De meest ervaren bezoekers geven de volgende tips: 

  • Kies de beste darkrooms: Een darkroom in Amsterdam is zo gevonden. Echter wil dat niet zeggen dat je ook meteen een van de beste opties hebt gevonden. Het is daarom slim om hier eerst goed onderzoek naar te doen. Om je hier een handje bij te helpen, geven we je verderop in dit artikel een lijstje met de beste darkrooms in Amsterdam van dit moment.

  • Bereid je goed voor: Een tweede tip is om je zo goed mogelijk voor te bereiden op je bezoek. Dit betekent dat je controleert of je alle benodigdheden bij de hand hebt, de route weet naar de juiste locatie en mentaal bent voorbereid op de algehele ervaring. 

Top 3 poppers om in een darkroom te gebruiken

Zoals we eerder al aangaven, mogen poppers eigenlijk niet ontbreken. We hebben een top 3 lijstje poppers die perfect aansluiten op deze seksuele ervaring: 

  • Orgy Poppers 15 ml: Ervaar wilde avonturen met Orgy Poppers. Een krachtige mix van amyl en propyl voor een intense, langdurige rush. Ideaal voor feesten en speciale momenten in darkrooms.
Orgy Poppers 15 ml

Orgy Poppers 15 ml

Prijs:

10.90€

Lees meer

  • Everest Premium Ultra Strong 15 ml: Ontdek Everest Premium Ultra Strong: de ultieme poppers voor een intens en langdurig effect. Perfect voor ervaren gebruikers die op zoek zijn naar een maximale rush.
Everest Premium Ultra Strong 15 ml

Everest Premium Ultra Strong 15 ml

Prijs:

17.90€

Lees meer

  • Bad 24 ml: Een poppers van extra groot formaat voor langdurig plezier en extra sterke effecten. Een ideale optie voor degenen die graag net een stapje verder gaan voor een onvergetelijke tijd. 
Bad 24 ml

Bad 24 ml

Prijs:

10.90€

Lees meer

De beste darkrooms in Amsterdam

Ben je dus op zoek naar de beste darkroom in Amsterdam? Dan zit je momenteel precies goed. We hebben op basis van grondig onderzoek namelijk een mooie top 3 voor je opgesteld: 

  1. Eagle Amsterdam
  2. Club Church
  3. The Web

Stuk voor stuk zijn dit zeer gay queer vriendelijke locaties die bol staan van de speciale evenementen en meest indrukwekkende darkrooms

Bestel nu je poppers en breng snel een bezoekje! 

Meer artikelen